120 000 Ft értékű Google Ads promóció

Ezt a kupont nem tudod külön megigényelni. Csak Google partner ügynökségek tudják biztosítani számodra, amennyiben a fiókod megfelel a promóciós irányelveknek.

A kuponnál a rendszer egy 60 napos hirdetési intervallumot követően írja jóvá az addigi hirdetési költségedet maximum 120 000 Ft összegig. Fontos, hogy a hirdetési fiók nem lehet 14 napnál régebbi! Az ügynökségek által biztosítható kupon élesítésében nincs külön feladatod, csak arra kell figyelni, hogy a határidőn belül meglegyen a kupon értékével megegyező költés.

Kapcsolódó szabályok:
Google Partners promóciós ajánlatai
Online hirdetési kuponok igénybevételére vonatkozó felhasználási feltételek

Ezt a promóciós lehetőséget a Google Ads hirdetéskezelés szolgáltatásunk keretében mi is biztosítjuk új fiókkal rendelkező ügyfeleink számára. Ha igényt tartasz a kuponra, és szeretnéd biztos; szakértői kezekben tudni hirdetési fiókodat, vedd fel velünk a kapcsolatot!

google ads kupon

Milyen kuponokról és eljárásokról hallhattál még? Ezek sajnos napjainkban már nem működnek!

Régebben két fő Google Ads kupon létezett Magyarországon. Az egyik a 15 000 Ft értékű, a másik a 30 000 Ft, majd a 22 500 Ft értékű kupon volt.

Google Ads kupon

5 000 Ft elköltése után 15 000 Ft értékű Google Ads kupon

A 15 000 Ft-os Google Ads kupont a Google-től kellett igényelned az e-mail címed megadásával.
Ezt a kupont gyakran, külön igénylés nélkül is kiajánlotta a Google. Ez általában Google Ads vagy Google Analytics regisztráció alapján történt. Ezzel próbált ösztönözni, hogy kipróbáld a hirdetési rendszerét.

A legtöbb promóciós kód csak akkor volt beváltható, ha a hirdetési fiókod 14 napnál nem volt régebbi.

A 15 000 Ft-os Google Ads kupon igénylése az alábbi oldalon történt, de a cikkünk frissítésekor (2022.05.26.) már nem volt elérhető a kupon igénylési opció.:
https://ads.google.com/intl/hu_hu/getstarted/

TIPP: A Google promóciós kuponokkal kapcsolatban, ha bővebb információra lenne szükséged, olvasd el a Google Súgó ide vonatkozó részét. Ha a promóciós kóddal kapcsolatban problémát tapasztaltál, ITT olvass tovább!

A kupon beváltási folyamata a következő volt:

Igényeld meg a kupont, melyet e-mailben elküld a rendszer számodra pár percen belül.

Lépj be a Google Ads fiókodba a https://ads.google.com/ címen.

Kattints a Beállítások és számlázás menüpontra.

A lenyíló menüben kattints a Promóciók lehetőségre.

A + jel lekattintásával hozzáadhatod a Google Ads kupont fiókodhoz.

Költs el 5 000 Ft-ot a hirdetéseidre, és a rendszer feltölti az egyenlegedet extra 15 000 Ft-tal.

Google promóciós kód

22 500 Ft-os és 30 000 Ft-os hirdetési jóváírás

Ezen kuponokat csak ügynökségeken keresztül lehetett elérni. Ők az ügyfélkezelő központon keresztül tudtak hozzáférést biztosítani ügyfeleik részére.
Minkét kupon feltétele a 14 napnál nem régebbi Google Ads fiók, illetve a 30 napon belüli, minimum a kupon értékével megegyező szintű költés volt. A jóváírás a 30 nap leteltét követően valósult meg.