Az UNAS-ról röviden

Az UNAS Magyarország egyik legtöbb ügyféllel rendelkező bérelhető webáruház üzemeltetője.
A konstrukció az e-kereskedők számára egyszerű és nagyszerű! Gyors regisztráció után szinte már csak a termékeket kell feltölteni a shopba, és már működik is. Nem csak a design és az alap működés biztosított, hanem a különböző külső számlázó és marketing rendszerek integrációja is.

Na ezért szeretjük mi az UNAS-t!

unas marketing

Marketing ajánlatunk UNAS webshop tulajdonosoknak

Hivatalos UNAS partnerként vállalkozásunk egyik fő profilja a bérelhető webáruházak megtérülő, hatékony hirdetése. Mi nem egyszerűen a reklámot biztosítjuk, ügyelünk arra, hogy az általunk kezelt marketing rendszerek a lehető legnagyobb hatékonysággal üzemeljenek.

Számos UNAS rendszerű webáruházzal foglalkoztunk már pályafutásunk során, így nem jövünk zavarba egyetlen mély szakmai kérdéstől sem, és garantáltan nem kapsz ad hoc kérdéseidre olyan választ, hogy “Ennek utána kell néznünk, és visszahívunk!“.

Szakértői szolgáltatásainkra büszkék vagyunk, úgyhogy mutatjuk is, hogy miben tudunk segítségedre lenni;

Szolgáltatásaink a következők…

…melyekkel támogatni tudjuk webáruházadat a vásárlószerzésben és megtartásban;

 

Senior szakembereink készség szinten sajátították el, és művelik ezen eszközök használatát. Tapasztalatuk jelentős, hosszú évekre és nagy összegű reklámköltésre nyúlik vissza, így biztos lehetsz benne, hogy nem rajtad fognak kísérletezni, betanulni!
Ha a cél a bevételed gyors és hatékony növelése, bennünk maximálisan partneredre találsz!

Grátisz ajánlat – CSAK UNAS ÜGYFELEKNEK

Amennyiben az alábbi űrlapon keresztül kérsz ajánlatot, és igénybe veszed szolgáltatásaink bármelyikét, egy garantált extra kedvezményt kapsz:

Beállítjuk külön díjazás nélkül Google Analytics fiókodat, hogy a lehető legpontosabban érkezzenek be hozzád az adatok. Így pontos statisztikák alapján hozhatod meg üzleti döntéseidet!*Ajánlatunk csak UNAS webáruházak esetén érvényes.

 

Próbáld ki mit tud az UNAS és a PPConline együtt

Ha konkrét termékköröket vagy szolgáltatásokat hirdetnél, kérlek, sorold fel azokat.