Google Ads auditunk során “töviről-hegyire” átvizsgáljuk hirdetési fiókodat. Az elemzés kiterjed a fiók méréseire, a kampányok beállításaira, a célzások pontosságára, de még a hirdetésszövegekre is.

Az elkészült audit egy jó pár oldalas “mű”, melyből megismerheted a fiókod jelenlegi, illetve a potenciálisan elérhető hatékonyságát.

Tulajdonképpen mindenkinek, de két csoportnak kiemelten ajánljuk.

1. Az egyik csoport a nagy hirdetési költéssel rendelkezők. Ha a hirdetésekre fordított havi költségkereted nagyobb, mint 250 000 forint, mindenképpen javasoljuk szolgáltatásunk igénybevételét.

2. A másik csoport az önmaguknak hirdetők, azaz azok, akik saját maguknak kezelik a Google Ads hirdetéseiket. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, érdemes megvizsgáltatnod a beállításaid helyességét, a konverziókövetésed pontosságát, és a lehetséges bevételmaximalizáló lehetőségeket.

Auditjaink során számtalan kiadáscsökkentő lehetőséget, konverziónövelő megoldást és fontos optimalizációs javaslatot tudtunk átadni megbízóinknak.

Az audit keretein belül az is kiderül, hogy mekkora szakértelemmel és odafigyeléssel gondozza a hirdetési fiókodat a jelenlegi kezelője.

  1. Megbízás és extra kérdések átbeszélése
  2. Fiókhozzáférés biztosítása
  3. A fiók alapos elemzése
  4. Elkészült audit átadása
  5. Kérdések átbeszélése

some-alt

Google Ads audit ára

Google Ads audit

70 000

Ft + ÁFA

Ezt szeretném!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Rólunk mondták partnereink