Shoprenter marketing partner

A minap számoltunk be arról az örömhírről, hogy UNAS marketing partner lettünk. Most azzal büszkélkedhetünk el, hogy a Shoprenter is méltónak találta a PPConline-t a partneri együttműködésre!

Ez úton is köszönjük a Shoprenter csapatának!

A partneri státusz megszerzése a munkánk elismerését jelenti számunkra. Minden ügyfelünknek kimagasló szakmai támogatást biztosítunk a sikeres együttműködés elérésére és fenntartására. Az ilyen visszajelzések jelzik számunkra, hogy jó irányt választottunk, és ezen az úton haladunk tovább.

Te is Shoprenter webáruházat üzemeltetsz?


Hadd mutassam be neked szolgáltatásainkat, melyekkel segíteni tudjuk vállalkozásod dinamikus fejlődését, a bevétel gyarapodását.

Google Ads hirdetési struktúra kialakítása és folyamatos optimalizálás

A Google hirdetési rendszerének használatával a keresések során érhetjük el a felhasználókat akkor, amikor ők azokat a termékeket keresik, melyeket Te is árulsz. Ezen túl is számos lehetőség van arra, hogy a márkaismertséget vagy az eladások számát növeljük, pl; YouTube videós hirdetés, vagy remarkeing kampány, hogy ismét megszólíthassuk azokat, akik már jártak a webáruházadban.

Facebook hirdetések kezelése

Azt mindannyian tudjuk, hogy az interneteléréssel rendelkező magyar felhasználók 97%-a regisztrált tag a Facebookon. Kár is lenne nem kihasználni az ebben rejlő marketinglehetőséget. Elérhetjük a felhasználókat érdeklődési vagy demográfiai célzás mentén is, de azt is alapul vehetjük, hogy jártak-e már a weboldalunkon. Rengeteg kampánytípus, mérési megoldás és hirdetési megjelenési lehetődég áll rendelkezésünkre a hatékony és megtérülő hirdetésekre.

Instagram hirdetések

A Facebook tulajdonában álló Instagram is rengeteg lehetőséget hordoz magában Webáruházak számára. Ha a célcsoportod a 18-35 éves korosztály, ajánlott lehet ezt a hirdetési lehetőséget is kipróbálnod.

LinkedIn hirdetések

A LinkedIn-t talán a legegyszerűbben úgy írhatjuk körül, mint a vezetők, középvezetők és HR-esek szakmai Facebookja. Ez tökéletes hirdetési lehetőséget biztosít a cégek közötti kereskedelemre szakosodott webáruházak számára.

Keresőoptimalizálás Shoprenter webáruházaknak

Ha szeretnél ingyenes kattintások tömkelegével is gyarapodni a Google-ról, a találati lista élére kell kerülnöd releváns kulcsszavaidra. Erre kínál megoldást a keresőoptimalizálási szolgáltatásunk.Mi beállítunk mindent a webshopodon a siker érdekében, és linképítést is végzünk, hogy az első oldalra kerülhess weboldaladdal kulcsszavaidra. A nagy organikus kattintási mennyiség természetesen a vásárlási adataidban is fog látszani!

Tervezz velünk!

Ha érdekel valamelyik szolgáltatásunk, bővebben olvashatsz róla a Szolgáltatásaink menüpont alatt.
Bízunk benne, hogy hamarosan felveszed velünk a kapcsolatot, és kialakíthatjuk webáruházad online marketing stratégiáját!

Írd meg a véleményed!

húsz − 4 =