Hatalmas öröm számunkra, hogy egy újabb lépést tettünk annak irányába, hogy minél több vállalkozás online marketingjében segíthessünk. Wolf Gábor – gotomarketing.hu – bejelentése nyomán hivatalos kivitelezői partnerként végezhetjük a továbbiakban munkánkat.

Ez azt jelenti, hogy a gotomarketing tagok a kivitelezői plázában könnyedén megtalálhatnak bennünket, és értékelést adhatnak munkánkról. Ez egy hatékonyabb, könnyebben átlátható ajánlórendszert biztosít, ráadásul minden vállalkozó biztos lehet abban, hogy ilyen módon olyan hirdetői partnert találhat, aki nem tesz üres ígéreteket, nem tűnik el, és vállalja a felelősséget munkájáért.

Ezen értékeket mi is magunkénak valljuk, így azonnal döntöttünk a partneri lehetőség pozitív elbírálásáról.

Ha Te is gotomarketing tag vagy, nézd meg profilunkat, ott is találsz rólunk egy bemutatkozást, illetve ügyfél értékeléseket, ha pedig már velünk dolgozol, kérlek, véleményezd munkánkat az adatlapunkon!

Miért érdemes velünk dolgoznod, ha Te is falkatag vagy?

A legalapvetőbb előny, ha velünk dolgozol, – aki hozzád hasonlóan gotomarketing tag, hogy a közös munka során biztosan egy nyelvet beszélünk majd!

Fontos ezen kívül, hogy biztos lehetsz benne, hogy folyamatosan képezzük magunkat – és egymást – amely elengedhetetlen ahhoz, hogy mindig naprakész szaktudással támogassuk vállalkozásodat, növekedésedet.

Ahogy fentebb már említettük, abban is biztos lehetsz (bár ez független a gotomarketing tagságtól, és partnerségtől), hogy mindig elérsz minket, és a lehető legjobb minőségű, szakmai színvonalú munkát várhatsz el tőlünk.

Jó, ha tudod rólunk, hogy Google Partner ügynökség is vagyunk, ami alapvetően garantálja Google Ads hirdetési szakértelmünket. A Partneri viszony megszerzéséhez és fenntartásához Google által hitelesített vizsgákat, fiókminőségi elvárásokat és egy elvárt költési szintet kell hoznunk, amik alátámasztják, hogy valóban értünk a szakmánkhoz.

Ha bérelhető webáruházad van, még egy érv mellettünk; UNAS és Shoprenter partnerek vagyunk, ami ugyancsak a szakmai rátermettségünkről, és az ezen webáruházakkal kapcsolatos szakmai tapasztalatunkról árulkodik.

Webáruházakon túl természetesen nagy tapasztalattal rendelkezünk a szolgáltatói szektorból érkezett ügyfeleink tekintetében is, így ezen területen is garantáljuk munkánk hatékonyságát.

Növeljük együtt az online hirdetésekből származó bevételeidet; egyeztessünk a lehetőségekről telefonon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül!

Gotomarketing profilunkat itt találod!

Mi mit gondolunk a Gotomarketingről?