Hivatalos UNAS partnerként vállalkozásunk egyik fő profilja a bérelhető webáruházak megtérülő, hatékony hirdetése. Számos UNAS rendszerű webáruházzal foglalkoztunk már pályafutásunk során, így nem jövünk zavarba egyetlen mélyen szakmai kérdéstől sem!

Szakértői szolgáltatásainkra igazán büszkék vagyunk.
Mutatjuk is, hogy mivel tudjuk segíteni vállalkozásod fellendülését!

unas marketing

Pörgessük fel együtt UNAS webáruházad forgalmát!

Google Ads hirdetéskezelés

Termékeid megjelenítése releváns érdeklődők számára a Google keresőben, YouTube-on, külső weboldalakon, vagy éppen a Gmailben. Pontosan mérhető megtérüléssel!

Bővebben a szolgáltatásról
LinkedIn hirdetéskezelés

Kifejezetten nagy összegű, üzleti szegmensre célzott termékeket kínálsz, nagy haszonnal? Akkor kiváló lehetőségeket rejt számodra a LinkedIn! Segítségedre lehet álláshirdetésben is!

Bővebben a szolgáltatásról
Facebook hirdetéskezelés

Termékeid elhelyezése a Facebookon olyan felhasználóknak, akik érdeklődési körük, vagy weboldaladon végzett látogatásuk alapján a hirdetések hatására vásárlók lehetnek.

Bővebben a szolgáltatásról
SEO - Keresőoptimalizálás

Nincs is jobb az ingyenes látogatóknál, akik aztán a vásárlóiddá válnak. Szolgáltatásunk segítségével előre kerülhetsz a Google találati listáján fizetett hirdetés nélkül!

Bővebben a szolgáltatásról
Instagram hirdetéskezelés

A termékeidet leginkább fiatalok vásárolják? Az Instagram tökéletes lehetőséget kínál a fő célcsoportod elérésére! Ha fotogén az árud, mindenképpen ott a helyed!

Bővebben a szolgáltatásról
Marketing auditok

Vannak meglévő Google Ads / Facebook hirdetéseid, SEO törekvéseid, Analytics méréseid? Ha megbizonyosodnál azok hatékonyságáról, kérd audit szolgáltatásunkat!

Bővebben a szolgáltatásokról

Miért a PPConline? - Akár 165 000 Ft-nyi segítség az induláshoz!

120 000 Ft-os hirdetési kupon ajándékba

Google partneri minősítésünknek hála minden új UNAS-os Google Ads szolgáltatási ügyfelünk számára 120 000 Ft hirdetési költségtérítést biztosítani. Ennek értelmében 60 napnyi költést ír jóvá a rendszer maximum 120 000 Ft-ig. Ez nagy segítség induló hirdetők számára!

Minősített Google partner

Hivatalos Google partnerségünk és minősítéseink szavatolják munkánk kimagasló színvonalát. Így minden ügyfelünk biztos lehet a lehető legjobb hatékonyságban.

Lokáció tapasztalat

Sikerrel kezeltünk már hirdetéseket az európai, amerikai és ausztrál földrészekre célozva

Átlátható díjszabás, extra költségek nélkül

Nem kérünk el 60-120 000 Ft-ot fióképítési díj címén, és kezelési díjainkat is sávosan határoztuk meg, így nincs költési jutalékból fakadóan hó végi ``meglepetés`` sem.

Marketing tanácsok

Mindig a megbízónk üzleti érdekét tartjuk szem előtt, így rendszeresen küldött marketing tanácsaink nem korlátozódnak le az általunk nyújtott szolgáltatások szintjén.

45 000 Ft értékű Analytics beállítás - Grátisz

UNAS marketing partnerként az alábbi űrlapon ajánlatot kérő ügyfeleknek egyedi ajánlatot biztosítunk: Bármely havidíjas szolgáltatásunk megrendelése mellé GRÁTISZ GOOGLE ANALYTICS BEÁLLÍTÁST nyújtunk, 45 000 Ft értékben!

Nagyfokú tapasztalat

8 év marketing ügynökségi senior tapasztalat

Költési tapasztalat

500 m Ft feletti költési tapasztalat, így biztos lehetsz benne, hogy nem a Te károdra tanul be a szakértők felnövekvő generációjának legújabb tagja

Kapcsolattartás - csak rugalmasan

A kommunikációs csatornák tekintetében is rugalmasak vagyunk: Az e-mailen és telefonon túl Skype, Google Meet, Zoom, TeamViewer, AnyDesk, de még a Viber is a repertoár részét képezi.

Ad hoc

Alapvetően hétfőtől péntekig, 9:00-17:00 dolgozunk, de ad hoc, SOS esetekben az esti órákban és hétvégén is elérhetőek vagyunk, az év 365 napján.

A legjobb referenciánk ügyfeleink véleménye

Tedd próbára, mire képes az UNAS és a PPConline együtt

Ha konkrét termékköröket vagy szolgáltatásokat hirdetnél, kérlek, sorold fel azokat.