Kerüld el a több százezres, vagy akár milliós bírságokat!

Tudtad, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság súlyos bírságokat szabhat ki a weboldaltulajdonosokra az adatkezelési tájékoztató hiányában? Legyen szó szolgáltatóról, webáruházról vagy bármilyen szervezetről, mindenkinek kötelező megfelelően informálni az internetes felhasználókat arról, hogy az adataikat ki, milyen módon kezeli, illetve maga az adattárolás mennyi ideig tart.

a GDPR-nak megfelelő adatkezelési tájékoztató hiányában a vállalkozásodra kiszabható maximális bírság 20 millió euró vagy az előző évi világpiaci árbevételednek 4%-a. Ráadásul mindezt úgy, hogy az előbbi kettő közül az az összeg érvényes, amelyik magasabb a mulasztó cég esetében!

Egy ilyen bírság akár a vállalkozásod vesztét is okozhatja, teljesen mindegy, hogy mennyi időt, energiát és pénzt fektettél be abba!

Mit tehetsz, hogy elkerüld a bírságot, és a szabályoknak megfelelően járj el?

  • Részt vehetsz Te vagy egy kollégád egy adatvédelmi tisztviselő képzésen, ahol 3-4 vagy akár több napos képzést kell végighallgatni több százezer forintos díj mellett.
  • Vásárolhatsz egy sablont, ami nem biztos, hogy teljesen a vállalkozásodra alakítható, és a kitöltési útmutatók is gyakran csak extra kérdések felbukkanását okozzák, melyekkel rossz esetben nincs is kihez fordulnod.
  • Vagy hozzánk fordulsz, és megigényled „Kötelező dokumentum” csomagunkat, mely tartalmazza az adatkezelési tájékoztatót is!

Mit tartalmaz még csomagunk?

Manapság már a legtöbben tudják, hogy nem csak adatkezelési nyilatkozatra, de általános szerződési feltételekre is szüksége van a weboldal tulajdonosoknak. Ezen dokumentum hiánya megint csak büntetést von maga után, így az ebből fakadó problémákat is célszerű elkerülni, ráadásul, ha hiányzik az ÁSZF, gyakran bizalmatlanságra ad okot, így ebből fakadóan nem csak a hatóságoktól érkező büntetési tétel okozhat veszteséget vállalkozásodnak, de az is, hogy elesel olyan bevételektől, melyek már a „zsebedben”, vagy inkább a kosaradban voltak…

És ez még nem minden!

A csomag tartalmából nem hiányozhat az Impresszum sem, hiszen az is kötelező eleme honlapodnak!
Csomagunk megrendelésekor mindhárom dokumentumot, az ÁSZF-et, az adatkezelési tájékoztatót és az impresszumot is megkapod vállalkozásodra szabottan, hogy ezek miatt már ne kelljen aggódnod!

100% rugalmasság biztosított

A technikai megvalósítás tekintetében a dokumentumok megadják a törvények és nemzetközi irányelvek által nyújtott maximális kereteket, így az adatkezelési tájékoztató olyan rugalmas, amennyire csak lehet. Ennek köszönhetően a weboldal mérési és hirdetési rendszerében történő változások hatására sem kell ismét ügyvédhez fordulnod a dokumentum frissítése céljából! Így tudsz a lehető legtöbbet megtakarítani.

A kötelező dokumentumokat Dr. Czapák Tamás készíti el weboldalad számára, így biztos lehetsz a jogi megfelelőségében!

Rendeld meg a dokumentum csomagot, és tudd le ezeket a gondokat és kerüld el a potenciális bírságokat egy füst alatt!

el_01_sl_03

Dokumentum csomag

130 000

Ft

  • Adatkezelési nyilatkozat
  • Általános szerződési feltételek
  • Impresszum

Ezt szeretném!