Egy örömhírt szeretnénk megosztani veletek; A napokban nagy megtiszteltetésben volt részünk! Az UNAS marketing partner ajánlójában a négy további szakmailag kiváló marketing partner közé kerülhettünk.

Ez nem csak megtiszteltetés, de számunkra igazi elismerés is, hiszen az UNAS Magyarország egyik legnagyobb bérelhető webáruház üzemeltetője, rengeteg ügyféllel, így igazán komolyan veszi a partneri státuszba való bekerüléshez az ellenőrző folyamatokat. Mondjuk úgy, hogy nem ajánlanak marketing partnerként csak úgy bárkit, mert ők is a legjobbat szeretnék ügyfeleiknek.

Az UNAS rendkívül széles ügyfélkörrel rendelkezik a baba-mama holmikat áruló kisvállalkozásoktól az alkatrész árus nagyvállalkozásokig. Igyekszünk minden hirdetőnek maximális odafigyeléssel és kimagasló szakmaisággal segíteni vállalkozását, ezzel a továbbiakban is rászolgálva a partnerségre*!

Ha neked is UNAS webáruházad van, fordulj hozzánk bizalommal, mert a bérelhető webáruház kitűnően felkészített rendszerével karöltve kimagasló eredményeket érhetünk el hirdetések segítségével!

unas marketing partner

UNAS marketing lehetőségek – Milyen szolgáltatásokkal kapcsolatban számíthatsz ránk?

Google Ads hirdetéskezelés

Segítségével a Google-ben kereső felhasználókat érheted el akkor, amikor a Te termékeiddel kapcsolatban végeznek kereséseket. A kampányok hatékonysága kitűnően mérhető, így mindig nyomon követhető, hogy megtérülnek-e a hirdetésekre költött forintok.

A keresési hirdetéseken túl a YouTube-on és a display hálózati partneroldalakon is megjelenhetsz képes (banner) vagy videós hirdetéseiddel, ezzel ösztönözve a vásárlást.

Facebook hirdetéskezelés

Érd el a potenciális érdeklődőidet olyankor is, amikor éppen nem a Te termékeidet keresgélik a Google felületén, hanem a Facebookon böngésznek. Az átlag magyar internetezők az weban töltött idejük jelentős részét a Facebookra fordítják. Kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget!

Instagram hirdetéskezelés

Ha fiatalabb célcsoportot célzol termékeiddel, vagy azok kifejezetten jól mutatnak képeken, neked találták ki az Instagramot! Nem csupán a márkaismertséged növelésére, akár közvetlen eladásra is alkalmas lehet!

LinkedIn hirdetéskezelés

B2B – Business-to-Business vállalkozások számára nagyszerű lehetőség a LinkedIn-en hirdetni. A cégvezetők, középvezetők és HR kollégák jelentős része elérhető ezen a felületen.

Közösségi média oldalaidnak kezelése

Legyen szó Facebook, Instagram vagy LinkedIn oldaladról, profin megírt bejegyzés-szövegekkel, és gondosan előkészített kreatívokkal fogjuk elősegíteni követőtáborod növekedését, a branded építését és az értékesítést.

Keresőoptimalizálás

Segítségével ingyenes kattintásokat szerezhetsz a Google organikus listáján való előre kerülés következtében. A cél az, hogy a keresőknek az első oldalon megmutathasd, hogy webáruházad forgalmazza az általuk keresett termékeket. Ez egy hosszútávú folyamat, melyet a Google Ads hirdetések mellett érdemes megkezdeni, hogy idővel a fizetett kattintások helyett az ingyenesek legyenek túlnyomó többségben.

Bízunk benne, hogy hamarosan téged is elégedett partnereink között üdvözölhetünk. Ha érdekel UNAS marketing csomagunk, kattints!

*Hivatalos partneri státuszunkat a webáruházad admin felületére történő bejelentkezés utána a támogatás > külső szakértők, ügynökségek menüpontban ellenőrizheted.)

Írd meg a véleményed!

három + öt =